Wegens succes uitgebreid!

De Barometer Plus

Er is gebleken dat er veel animo is voor ons televisieprogramma. Dit blijft niet geheel onopgemerkt! Wegens groot succes is ons televisieprogramma ‘De Barometer” verlengd! Het succes van het programma trekt nog steeds aan en dit maakt ook nieuwe ondernemersverhalen mogelijk.

De Barometer Plus is te zien op zondag om 10:00 uurdinsdag 15:30 uur, donderdag 7:30 en zaterdag 16:00 uur.

De Barometer Plus

Wegens succes is De Barometer uitgebreid! Het succes van het programma trekt nog steeds aan en dit maakt ook nieuwe ondernemersverhalen mogelijk.

De ondernemer

De ondernemers achter de organisatie krijgen op deze manier een gezicht. Waarom werkt de ondernemer elke dag tot in de late uurtjes om vervolgens ’s ochtends vroeg een vergadering te leiden? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen? Waar haalt een ondernemer de passie voor zijn vak vandaan?

Aflevering gemist?

Bekijk alle afleveringen terug via het platform van RTL XL. Ondernemers delen de ins en outs van hun bedrijf.

Lees meer

Deelnemen aan het programma?

Word zichtbaar in het RTL Z Programma “De Barometer” en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf!

Lees meer

Elke zondag op RTLZ

Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen. Elke zondag 17:30 bij RTL Z.

Lees meer

Thema's in de uitzending

Veiligheid

Transport

ICT

Logistiek

Medical

Bouw

Economie

Horeca

Techniek

Presentatie

Maak kennis met Eva van den Dam! Als ervaren presentatrice kan zij zich volledig inleven in uw wensen. Van een bedrijfsfilm, zakelijk tv-format of een e-learning tot het presenteren van een tv-programma over de zakelijke markt is Eva, uw Presentatrice.

Naast haar werk als actrice voor verschillende commercials (ABN AMRO, Picnic, Jumbo en Siemens) is zij docerend zangeres, model in verschillende bladen EN presenteert zij voor DCP-TV De Barometer op RTL-Z.

Onze partners

Ook met jouw bedrijf en passie op RTLZ?