Skip to main content

De Barometer van The Dutch Media Group

Deel uw zakelijke succesverhaal!</

De Barometer is een televisieprogramma uit de koker van The Dutch Media Group. Het programma wordt iedere zondag om 10:00 uur en 17:30 uur uitgezonden op RTLZ. Naast de reguliere uitzendingen worden de programma’s herhaald en zijn ze terug te kijken op RTLXL en Videoland. De presentatie ligt in handen van Eva van den Dam. Van den Dam gaat iedere aflevering met verschillende ondernemers uit diverse branches in gesprek over de ins en outs van hun bedrijf. Ook analyseert ze bedrijven met behulp van de barometer.

Waarom De Barometer

De Barometer heeft maandelijks 287.600 primaire kijkers en De Barometer Plus 276.00 kijkers. In slechts één dagdeel neemt The Dutch Media Group een reportage op. Deze kunt u vervolgens kunt terugzien op de Nederlandse televisie. Ook kunt u de reportage zelf gebruiken voor marketingdoeleinden en krijgt u de vrijheid deze te delen op uw sociale media en/of website. Het eindresultaat is een unieke en professionele video, die goed de ins en outs van uw bedrijf weergeeft.

The Dutch Media Group

The Dutch Media Group is een jong en gedreven bedrijf, dat gespecialiseerd is in het creëren van content. Met Dutch Content Productions onder zich, is het Nederlands’ grootste infotainment productiehuis. The Dutch Media Group produceert tien televisieprogramma’s, waarvan De Barometer er één is. Al The Dutch Media Group haar televisieprogramma’s worden uitgezonden op

Close Menu

Contact

T: 035 205 08 73
E: productie@debarometer.tv