Skip to main content

De Barometer van Z-works

De Barometer

De Barometer is een televisieprogramma uit de koker van Z-Works. Het programma wordt iedere zondag om 10:00 uur en 17:30 uur uitgezonden op RTLZ. Naast de reguliere uitzendingen worden de programma’s herhaald en zijn ze terug te kijken op RTLXL en Videoland. De presentatie ligt in handen van Eva van den Dam. Van den Dam gaat iedere aflevering met verschillende ondernemers uit diverse branches in gesprek over de ins en outs van hun bedrijf. Ook analyseert ze bedrijven met behulp van de barometer.

Deel uw zakelijke succesverhaal!

Z-Works is op zoek naar ondernemers die hun succesverhaal willen delen met televisiekijkend Nederland. In een korte reportage van minimaal twee minuten gaan we graag met u in gesprek over het ondernemerschap. U krijgt van te voren de vrijheid om mee te denken wat u graag over uzelf of uw bedrijf naar voren wil laten komen. Iedere week staat er een andere branche of een thema centraal en deelt een ondernemer zijn of haar succesverhaal. Wij zorgen er voor dat het geheel mooi past in de 30 minuten durende uitzending. Enthousiast geworden? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Waarom de Barometer?

De Barometer heeft maandelijks 287.600 primaire kijkers en De Barometer Plus 276.00 kijkers. In slechts één dagdeel nemen we een reportage op, welke u vervolgens kunt terugzien op de Nederlandse televisie. Ook kunt u de reportage zelf gebruiken voor marketingdoeleinden en krijgt u de vrijheid deze te delen op uw sociale media en/of website. Het eindresultaat is een unieke en professionele video, die goed de ins en outs van uw bedrijf weergeeft. 

Z-works

Z-Works is een jong en gedreven bedrijf, dat gespecialiseerd is in het creëren van content. Met Dutch Content Productions onder zich, is het Nederlands’ grootste infotainment productiehuis. Z-Works produceert tien televisieprogramma’s, waarvan De Barometer er één is. Al Z-Works haar televisieprogramma’s worden uitgezonden op de commerciële Nederlandse televisiezenders. Naast televisieprogramma’s is Z-Works gespecialiseerd in het creëren van branded content, video content, podcasts en radio. Benieuwd wat Z-Works voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!

Ook met jouw bedrijf en passie op RTLZ?

Close Menu

Contact

T: 035 205 08 73
E: productie@debarometer.tv